over mij

herve maasMijn  digitale marketing vaardigheden heb ik verworven bij diverse digitale marketing agencies, zoals Adeptiv en BZTRS. Tevens heb ik ervaring op gedaan bij start-ups zoals VvAA Mobiel en Mobile Doctors.
In mijn dagelijks leven help ik mijn partner bij het opbouwen van haar paralympische carrière als haar marketeer, fondsenwerver en mental coach.

INTERESSES

Naast mijn interesse in digitale marketing kan ik enorm genieten van het beoefenen en kijken van diverse sporten. Die sporten die ik zelf beoefen zijn volleybal, snowboarden en hardlopen.

Para-atletiek

Mijn vriendin Kimberly Alkemade werkt hard aan haar droom om de Paralympische Spelen van Tokio in 2020 te behalen. Haar doel is om deel te nemen aan de 100 en 200 meter sprint. Ik help haar dit doel te bereiken door de randzaken te verzorgen zoals promotie, ondernemingsplan en het werven van sponsoren.

Buiten mijn comfort zone

Naast de hulp die ik Kimberly biedt probeer ik mezelf ook regelmatig uit te dagen door buiten mijn comfortzone te stappen. Zo ben ik al uit een vliegtuig gesprongen en heb ik een week getraind met Wim ‘The Iceman’ Hof in Polen. Tijdens deze training heb ik een berg beklommen in mijn zwembroek.

Ik zoek nieuwe uitdagingen actief op, wat mij helpt om snel te leren.

Services

icon-01

DIGITALE MARKETING STRATEEG

Tijdens mijn jaren bij diverse marketing agencies in Nederland heb ik geleerd campagnes te ontwerpen, maken en beheren. Ook ben ik sterk in het managen van de klant relatie of deze nu groot of klein zijn en in combinatie met meerdere disciplines.

icon-02

ANALYTICS & DASHBOARDING

Goede besluiten worden niet enkel genoem op onderbuik gevoel. Om grip te krijgen op de beschikbare – vaak grote hoeveelheden – data kan ik gerichte en duidelijke dashboard en rapportages creëren.

icon-03

AUTOMATISERING

Repetitief werk kan makkelijk en moet zo veel mogelijk worden geautomatiseerd. Op deze manier komt er meer ruimte voor de strategie en een persoonlijke benadering.

icon-04

PROBLEEM OPLOSSEND VERMOGEN

Uitdagingen worden enkel opgelost wanneer er aan wordt gewerkt. Ik geloof dat de meeste problemen modulair van aard zijn en dat vaak een kwestig is van de juiste modules bij elkaar te krijgen en soms een nieuwe te bouwen.

Werk Proces

ONTDEKKING

IDEE

DESIGN

ONTWIKKELING

TEST

UITROL

Clients

mooieplinten
summit travel
vodafone-ziggo
nlziet
downtown den bosch
DMG

[/col